Creemers Osteopathie

Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

Verwijzing, vergoeding en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. Het kan echter wel voorkomen dat een osteopaat - in overleg met u - contact opneemt met uw (huis)arts wanneer hij klachtgerelateerde vragen heeft (bijvoorbeeld over ziektegeschiedenis of onderzoeksresultaten).

Het tarief voor een osteopatische behandeling is 95 euro en duurt ongeveer 45-60 minuten.

David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.

Onze Algemene Voorwaarden liggen ter inzage op de praktijk.
U kunt ook hieronder een exemplaar downloaden.

Behandeling

Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.

Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.

Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.