Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

2 november 2021

Gewijzigde praktijkregels Creemers Osteopathie

Als gevolg van de extra maatregelen van het kabinet om het stijgende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames af te remmen, geldt vanaf 6 november ook in deze praktijk weer een mondkapjesplicht. Als behandelaar heb ik steeds een mondneusmasker opgehouden, maar nu geldt dat dus ook voor alle bezoekers aan de praktijk.

Daarnaast gelden natuurlijk nog steeds de volgende praktijkregels voor iedereen die een afspraak heeft:

  • Neem je een eigen badlaken (schone, grote handdoek) mee voor op de behandelbank.
  • Kom stipt op tijd (om drukte in de wachtruimte te voorkomen).
  • Houd in de wachtruimte 1,5 meter sociale afstand met anderen.
  • We begroeten elkaar zonder de handen te schudden.
  • Bij binnenkomst in de behandelruimte is gelegenheid je handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol.
  • Betaal zo veel mogelijk contactloos.

We stellen de afspraak uit wanneer je:

  • Symptomen hebt passend bij COVID-19* (ook als je gevaccineerd bent)!
  • Gezinsleden (alle huishoudcontacten) hebt met symptomen passend bij COVID-19.
  • Bevestigde COVID-19 hebt en korter dan 14 dagen symptoomvrij bent.
  • In de afgelopen 10 dagen in nauw contact bent geweest met een persoon met bevestigde COVID-19 (melding via bron- en contactonderzoek of via de app CoronaMelder).

* Symptomen passend bij COVID-19 zijn: (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.

Vanzelfsprekend worden (ook last-minute) annuleringen in verband met COVID-19 klachten niet in rekening gebracht.

Dank voor je aandacht en medewerking.
David

06-24897183Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.


Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.

Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.

Verwijzing en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.