Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

15 maart 2020

Praktijken Creemers Osteopathie Eindhoven en Mierlo gewoon geopend

Extra informatie (1) in verband met het coronavirus (COVID-19).

Ik ben gezond, net als mijn gezin.
Naast de reguliere hygiënestandaard houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM; we schudden geen handen, ik was en ontsmet vóór en na iedere behandeling mijn handen en de praktijkruimtes worden extra schoongemaakt.

Ben jij gezond (en je woont of werkt niet met kwetsbare, zieke mensen) ? Dan kun je gewoon naar de afspraak komen!
Heb je verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten of koorts? Zeg de afspraak dan af. We maken een nieuwe afspraak zodra je 24 uur klachtenvrij bent.
Twijfel je? Overleggen kan altijd, bel of app me even.

Vooralsnog is het - voor iedereen die geen klachten vertoont - de eigen inschatting en verantwoordelijkheid of je naar de afspraak komt of niet. Ik respecteer je beslissing, wat deze ook is (maar informeer me even als je niet komt).
Creemers Osteopathie is gewoon open… Het gaat om individuele afspraken. Als osteopaat verleen ik paramedische zorg; ik sta klaar voor mensen met (pijn)klachten, ook in deze bizarre tijd. En ik ben zelfstandig ondernemer; ik blijf graag aan het werk. Maar laat één ding heel duidelijk zijn: gezondheid en veiligheid staan altijd voorop!

Mocht de overheid extra maatregelen aankondigen die invloed hebben op bovenstaande informatie, dan zal ik dit natuurlijk aanpassen en direct betrokkenen informeren.

David
06-24897183

Bekijk vragen & antwoorden over het coronavirus (website van het RIVM)

Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.


Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.


Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.

Verwijzing en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.