Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

6 mei

Praktijken Creemers Osteopathie mogen weer open

Extra informatie (5) in verband met het coronavirus (COVID-19).

De vlag mag uit; door de versoepeling van de maatregelen van de overheid mogen ook contactberoepen vanaf 11 mei weer aan het werk!
Dat betekent dat ik me de komende dagen zal voorbereiden op de heropening van mijn praktijken in Eindhoven en Mierlo.

Natuurlijk ben ik blij dat ik als osteopaat weer aan de slag mag en de zorg kan verlenen waar veel patiënten op zitten te wachten. Tegelijkertijd brengt het een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Ik kan tijdens een behandeling immers niet de 1,5 meter afstand inachtnemen. De gezondheid en veiligheid van mijn patiënten en van mijzelf, staan altijd voorop. Ik zal me daarom strikt houden aan de richtlijnen van het RIVM voor paramedische zorgverleners, het (triage)protocol van mijn beroepsvereniging dat ik op korte termijn hoop te ontvangen en bovenal mijn eigen gezonde verstand. Alleen als het op een verantwoorde manier kan, ga ik weer aan het werk. Daarvoor zijn naast aanpassingen in de praktijken ook (persoonlijke) beschermings- en hygiënemiddelen nodig. De beschikbaarheid daarvan is voor onze beroepsgroep op dit moment echter nog onduidelijk. Maar ook dat komt goed.

Iedereen krijgt een nieuwe afspraak
Met alle patiënten waarvan de afspraak de afgelopen periode (30-3 t/m 19-5) is uitgesteld zal ik de komende dagen telefonisch contact opnemen om een nieuwe afspraak na 11 mei in te plannen. Net als met alle nieuwe patiënten die zich in deze tijd hebben aangemeld. Het vergt natuurlijk wel even wat tijd om dit allemaal te organiseren maar echt iedereen krijgt bericht, beloofd.
Mocht je de afgelopen tijd geen (geannuleerde) afspraak hebben gehad maar die nu wel willen maken, dan verzoek ik je om even zelf contact met me op te nemen.


Bedankt voor jullie geduld. En wat fijn dat we elkaar binnenkort weer zien! Tot snel in Eindhoven of Mierlo.

David
06-24897183


Bekijk vragen & antwoorden over het coronavirus (website van het RIVM)Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.


Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.


Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.


Verwijzing en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.