Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

23 februari

Praktijken Creemers Osteopathie weer open

Wat een ontzettend goed nieuws: de contactberoepen mogen weer aan de slag!
Vanaf woensdag 3 maart zijn de praktijken van Creemers Osteopathie in Eindhoven en Mierlo weer geopend.

Dat betekent dat ik de komende dagen contact zal opnemen met alle patiënten waarvan de behandeling de afgelopen periode (sinds 15-12-2020) is uitgesteld, om een nieuwe afspraak in te plannen. Dat zijn er nogal wat, dus het vergt even wat tijd om dit allemaal te organiseren. Maar echt iedereen krijgt bericht, dat beloof ik.

Natuurlijk zullen er (extra) maatregelen van toepassing zijn om goede en veilige zorg te kunnen bieden. Zodra deze helemaal duidelijk zijn, zal ik ze op de website publiceren. Daarnaast krijgt iedereen in de afspraakbevestiging (per mail) een korte opsomming van de belangrijkste praktijkregels. Ik reken er op dat iedereen hier zorgvuldig en verantwoordelijk mee omgaat. Voor je eigen veiligheid, die van andere patiënten, en die van mij.

Bedankt voor jullie geduld. En wat fijn dat we elkaar binnenkort weer zien!
Tot snel in Eindhoven of Mierlo.

David
06-24 89 71 83
Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.


Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.

Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.

Verwijzing en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.