Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

26 februari

Praktijkregels Creemers Osteopathie

Om onder de huidige omstandigheden goede en veilige zorg te kunnen bieden, heb ik praktijkregels opgesteld. Deze zijn gebaseerd op de algemene coronaregels van de overheid, de richtlijnen van het RIVM en de Leidraad infectiepreventie COVID-19 van de NVO.
Ik reken erop dat iedereen hier zorgvuldig en verantwoordelijk mee omgaat. Voor je eigen veiligheid, die van andere patiënten, en die van mij.


We stellen de afspraak uit wanneer je:

 • Symptomen hebt passend bij COVID-19*.
 • Gezinsleden (alle huishoudcontacten) hebt met symptomen passend bij COVID-19.
 • (of je gezinsleden) Bevestigde COVID-19 hebt en korter dan 14 dagen symptoomvrij bent.
 • In de afgelopen 10 dagen in nauw contact bent geweest met een persoon met bevestigde COVID-19 (melding via bron- en contactonderzoek of via de app CoronaMelder).

* Symptomen passend bij COVID-19 zijn: (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.

Vanzelfsprekend worden (ook last-minute) annuleringen in verband met COVID-19 klachten niet in rekening gebracht.


Wanneer je een afspraak hebt, dan: (aangepast per 26/6/2021)

 • Neem je een eigen badlaken (schone, grote handdoek) mee voor op de behandelbank.
 • Kom je stipt op tijd (om drukte in de wachtruimte te voorkomen).
 • Houd je in de wachtruimte 1,5 meter sociale afstand met anderen.
 • Word je door mij binnen geroepen en begroeten we elkaar zonder de handen te schudden.
 • Vraag ik je direct bij binnenkomst eerst je handen te wassen met water en zeep of je handen te desinfecteren met handalcohol.
 • Was/desinfecteer ik voor en na de behandeling mijn handen en gebruik ik een chirurgisch mondneusmasker.
 • Betaal je zo veel mogelijk contactloos. Na elke transactie zal ik de pinautomaat reinigen/desinfecteren.
 • Desinfecteer ik na iedere behandeling contactoppervlakken zoals de behandelbank, stoelen en deurklinken. De praktijk wordt aan het einde van de werkdag zorgvuldig en volgens de richtlijnen schoongemaakt.


Dank voor je aandacht en medewerking.

David
06-24897183Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.


Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.

Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.

Verwijzing en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.