Osteopathiepraktijk van David Creemers, osteopaat D.O.-MRO, gevestigd in Eindhoven en Mierlo.

31 maart 2020

Tijdelijke sluiting praktijken Eindhoven en Mierlo verlengd tot en met 28 april

Extra informatie (3) in verband met het coronavirus (COVID-19).

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dat geldt ook voor paramedische contactberoepen (waar beroepsmatig geen 1,5 m afstand kan worden gehouden). Dat betekent helaas dat de praktijken van Creemers Osteopathie in Eindhoven en Mierlo gesloten zijn tot en met dinsdag 28 april.

Vanzelfsprekend krijgen alle personen die tot die tijd een afspraak hadden ingepland ook persoonlijk bericht.

In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Laten we hopen dat de verspreiding van het coronavirus dan inmiddels voldoende onder controle is en de maatregelen (met name voor de paramedische beroepen) kunnen worden heroverwogen en afgeschaald.

  • Heb je vragen of wil je tips om de periode tot de volgende behandeling zo goed mogelijk te overbruggen?
  • Ben je van mening dat het uistellen van de behandeling zou kunnen leiden tot kritieke terugval?
  • Heb je een vitaal beroep en is behandeling noodzakelijk om jouw onmisbare werk te kunnen blijven doen?

Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik denk (in overleg met de huisarts) graag mee over een mogelijke oplossing!

Blijf gezond en hopelijk tot snel.

David
06-24897183


Bekijk vragen & antwoorden over het coronavirus (website van het RIVM)
Osteopathie

Een osteopaat gaat altijd op zoek naar de oorsprong van het probleem om de klacht te kunnen verhelpen. Waar andere geneeswijzen alleen de klacht behandelen (of onderdrukken met medicatie), probeert een osteopaat de oorzaak weg te nemen waardoor de pijn (blijvend) wordt verholpen.

Behandeling

Een osteopaat start altijd met een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Zo worden alle blokkades en bewegingsbeperkingen die met de klacht verband kunnen houden in kaart gebracht. Met manuele technieken worden deze vervolgens opgeheven, zodat de (pijn)klacht wordt verholpen.

Baby's en kinderen

Osteopathie is voor baby's en kinderen een bijzonder effectieve en veilige geneeswijze. Met klachten als onrust (huilbaby’s), reflux, motorische achterstand, groeistoornissen, veelvuldig voorkomende oorontsteking, long- of darmklachten, eczeem en allergieën, kunt u bij een osteopaat terecht.

Verwijzing en kosten

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. David Creemers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hij is hierdoor een erkend osteopaat en daarom vergoeden bijna alle verzekeraars (een deel van) de behandeling.